Petit format

El nostre Petit Format Teatre Aula, neix de la necessitat d’acostar una mica més, les arts escèniques a l’infant.                                                      

Portem la creació artística al lloc habitual d’aprenentatgecom pot ser l’aula, o un lloc habitual reconegut per l’infant, com ara la seva biblioteca, que transformem2015-02-27 17.17.25 en un petit teatre, on l’infant se sent tranquil i confiat, on pot relaxar els sentits, despertant l’interés pel que està passant i gaudint plenament dels contes i les històries que més li agraden.

Treballem valors com la Igualtat, la Solidaritat, el Respecte, la Sostenibilitat, la creativitat, amb històries originals amb les que se senten identificats. Fem servir la música, els titelles i la interpretació dels actors com a vehicle conductor, amb sugerents escenografies de petit format adients per aquests espais. 

Tots els elements estan creats per la companyia, des de l’adaptació dels contes i la creació dels guions, fins la construcció dels titelles i la composició de la música i les cançons.

Si vols més informació sobre els nostres espectacles de petit format, pots adreçar-te a la nostra web www.teatreaula.com, trucar-nos al telèfon 655443962 o escriure’ns un mail a infoteatreaula@gmail.com