Petit format

El nostre Petit Format Teatre Aula, neix de la necessitat d’acostar una mica més, les arts escèniques a l’infant.                     Portem la creació artística al lloc habitual d’aprenentatgecom pot ser l’aula, o un lloc habitual reconegut per l’infant, com ara la seva biblioteca, que transformem en un petit teatre, on l’infant se sent tranquil i confiat, on pot relaxar els sentits, despertant l’interés pel que està passant i gaudint plenament dels contes i les històries que més li agraden.

Treballem valors com la Igualtat, la Solidaritat, el R especte, la Sostenibilitat, la creativitat, amb històries originals amb les que se senten identificats. Fem servir la música, els titelles i la interpretació dels actors com a vehicle conductor, amb sugerents escenografies de petit format adients per aquests espais. 

Tots els elements estan creats per la companyia, des de l’adaptació dels contes i la creació dels guions, fins la construcció dels titelles i la composició de la música i les cançons.

Si vols més informació sobre els nostres espectacles de petit format, pots adreçar-te a la nostra web www.teatreaula.com, trucar-nos al telèfon 655443962 o escriure’ns un mail a infoteatreaula@gmail.com